Otto von Bismarck
2017.12.25.
Egy év alatt csaknem megötszöröződött a terrorgyanú miatt indított eljárások száma Németországban. 
Otto von Bismarck
2017.12.20.
Emlékezés a szörnyű gyilkos merényletre. Egy évvel a 12 halálos áldozatot követelő berlini muszlim terrorista támadás után a német állam vezetői beismerték: az a keserű igazság, hogy az állam nem tudta megvédeni az embereket.
Otto von Bismarck
2017.12.19.
Visszatért Németországba több száz szélsőséges iszlamista, akik az elmúlt években  Irakba vagy Szíriába szöktek és csatlakoztak az Iszlám Államhoz vagy más terrorszervezethez.
Közel kétezer potenciális gyilkos terroristát tart nyilván az országban a német rendőrség, de amíg nem követnek el bűncselekményt, addig nem akar föllépni ellenük a hatóság. A rendőri vezetés szerint nyomasztó, hogy a gyilkos terror bármikor, bárhol lecsaphat a védtelen német polgárokra!
Otto von Bismarck
2017.08.11.
A gyilkos késelő merénylő egy 26 éves palesztin elutasított menedékkérő volt, aki két nappal a támadás előtt határozta el, hogy áttér a dzsihadista - iszlám terrorista - "életformára", majd abban reménykedett, hogy a támadás után "mártírként" fejezheti be életét.
Otto von Bismarck
2017.06.11.
Németországban hosszabb távon együtt kell élni a terror fenyegetésével, és a migrációs válság megoldása is még évekig tarthat
Otto von Bismarck
2017.05.15.
Miért biztos nyertes Merkel, és miért biztos vesztes Schulz?
Otto von Bismarck
2017.03.13.
Meddig bírja Németország a migránsbeözönlés egyre növekvő anyagi terheinek elviselését? Hivatalosan 17 helyett 23 milliárd eurót, (mintegy 7000 milliárd forintnak megfelelő összeget) forítottak a menekültekre. Hivatalosan…
Otto von Bismarck
2017.02.09.
A német hatóságok ma elfogtak két, merényletre készülő iszlamistát. A leendő gyilkosokat azonban nem akarják lesittelni, hanem mihamarabb ki akarják toloncolni az országból. Na, ezek előbb-utóbb biztosan gyilkolni fognak valahol Európában… Szóval, akkor már inkább Guantánamo a helyes megoldás, mint a német hülyeség!
Otto von Bismarck
2017.02.01.
Már legalább másfél éve működött az a komplett terrorista hálózat, amelyen ma hajnalban ütött rajta a német rendőrség. Az iszlám államnak toboroztak, embereket csempésztek, merényleteket terveztek. A vezetőjük gyilkos terrorista. Nem tudni, hogy még hány ilyen terrorista hálózat működik Németországban…
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?