Blogolj!
Nem kell visszaszállítani Németországba Bin Laden egykori testőrét, akit 11 év után idén kitoloncoltak Tunéziába. Feloldotta ugyanis a gelsenkircheni közigazgatási bíróság szerdán az al-Kaida iszlamista terorrszervezet néhai vezetője, Oszama bin Laden egyik állítólagos testőrének kitoloncolási tilalmát.
Családi dráma, nem terrortámadás! – harsogta azonnal, szinte parancsra az egész német média a hétfői kölni túszdráma kapcsán. Ráadásul mindenkit arra szólítottak föl, hogy ne terjesszen alaptalan rémhíreket, magyarán megfenyegettek mindenkit, hogy nehogy terrorista merényletről merjen beszélni. Nos, két nappal később gyakorlatilag már be is ismerte a német rendőrség, hogy mégis terrortámadás történt. Sőt…
Otto von Bismarck
2018.09.27.
Csaknem 400 radikális iszlamistát köröznek Németországban letartóztatási paranccsal egy szerdán ismertetett kormányzati kimutatás szerint.
Németország továbbra is az iszlamista terroristák célkeresztjében van; az Iszlám Állam nevű terrorszervezet továbbra is megpróbál menekültnek álcázott terroristákat bejuttatni Európába, és már itt lévő menekülteket is igyekeznek beszervezni, hogy terrortámadásokat hajtsanak végre – áll egy német kormányzati dokumentumban! Ez gyakorlatilag nyílt beismerése annak, hogy Orbánnak mindenben igaza volt és van a migránsözön veszélyeivel kapcsolatban
Kábítószerkereskedők, civileket gyilkoló katonák, robbantásos merénylet elkövetői. Ők mind menedékjogot kapnak Németországban börtön helyett! Sokan szinte hencegnek a bűneikkel, kihasználva azt, hogy pont a bűnösségük miatt nem küldhetik haza őket a németek az érvényben lévő jogszabályok miatt. Igen, ilyen ostoba a német jogrendszer. Féltik szegény gyilkosokat, merénylőket, hogy a hazájukban, ahonnan „menekültek” megbüntetnék őket. Ezért inkább befogadják Németországba, és börtön helyett pénzt, ellátást, lakást kapnak...
Ma végre kitoloncoltak Németországból Tunéziába egy terroristagyanús elutasított menedékkérőt, akinek ügyét a német alkotmánybíróság is tárgyalta.
Ismét megpróbálják hazatoloncolni a német hatóságok az al-Kaida iszlamista terorrszervezet néhai vezetője, Oszama bin Laden egyik állítólagos volt testőrét. A belügyminisztérium csütörtöki tájékoztatása szerint a közveszélyesként számon tartott elutasított tunéziai menedékkérő csaknem egy évtizede húzódó ügye az idén nyáron lezárulhat.
Három terrortámadást akadályoztak meg tavaly Németországban - mondta a legfőbb német rendőri szerv, a szövetségi bűnügyi hivatal, a BKA vezetője. Állítása szerint nincsenek no-go zónák az országban, de egyre nő a terrorcselekmények elkövetésére hajlandó személyek száma!
Egyre több menedékkérő önfeljelentést tesz azt állítva önmagáról, hogy terrorista, mert így elkerülheti a hazatoloncolást és maradhat Németországban. Igen, aki muzulmán terrorista, azt nem küldik haza, hanem továbbra is élhet szabadon Európában.
Otto von Bismarck
2017.12.25.
Egy év alatt csaknem megötszöröződött a terrorgyanú miatt indított eljárások száma Németországban. 
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?