Blogolj!
A jelek szerint Angela Merkel, bár pártjával megnyerte a választást, mégis bukásra áll. A Jamaika-koalíció terve dugába dőlt, és egyik jövőkép sem túl biztató a kancellár számára. Ha bukik, annak legfőbb oka az elhibázott migrációs politikája lesz, amellyel milliós nagyságrendű muzulmán hordát szabadított rá Németországra.
Otto von Bismarck
2017.11.06.
Hiába a kormánypártok és a média minden igyekezete. Sem a migránsok okozta gondok, bűncselekmények elhallgatása, sem a beözönlést ellenzők elleni kemény fellépés nem segít: napi szinten történnek támadások Németországban a menekültszállások ellen
Otto von Bismarck
2017.10.09.
A kancellár számára kozmetikázták ugyan a CSU-val kötött megállapodást, hogy az kommunikálható legyen a nyilvánosság felé, de az egyezség totálisan ellentmond Angela Merkel eddigi, korlátlan befogadást hirdető politikájának.
Otto von Bismarck
2017.09.24.
Szövetségi parlamenti, azaz Bundestag választásokat tartottak ma Németországban. Kövesse élőben, a blogstar németországi tudósítójával a történteket!
Otto von Bismarck
2017.09.11.
A város túlterheltsége miatt nem engednek beköltözni több menedékkérőt a németországi Salzgitterbe.
Úgy tűnik, Merkel tart attól, hogy a hiába a nagy előny a közvéleménykutatások alapján, a menekültügy miatt jelentékeny mennyiségű szavazatot veszthet. Annál is inkább, mert hiába akarta, nem tudta a kampánytémák közül kiiktatni a kérdést.
Otto von Bismarck
2017.09.01.
A bukásra álló szociáldemokrata német kancellárjelölt megint Magyarországot gyalázta a kampányban.
Otto von Bismarck
2017.08.29.
Az Európai Unió még nem végezte el "házi feladatait" a menekültügyben, mert nem működőképes a dublini rendszer, és nem minden tagállam hajlandó részt venni a menekültek méltányos, tisztességes elosztásában - mondta Angela Merkel.
Otto von Bismarck
2017.08.13.
Szinte lehetetlen kiutasítani a menedékkérőket Németországból - mondta Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a jobbközép Keresztényszociális Unió elnöke.
Otto von Bismarck
2017.08.12.
Totális kudarc egyelőre Németországban a muszlim beözönlők integrációja. Hiába érkezetek százezerszám fiatal, életerős - elvileg dolgozni képes - férfiak az országba, a folyamatosan enyhülő szabályozás ellenére is eddig mindössze hétezer migráns vállalt munkát. A kétmillióból!

Ezeket a cikkeket olvastad már?