Blogolj!
Hiába a masszív médiaelhallgatás, hiába a rendőrség ostoba, a migránsbűnözést takargató hozzáállása, a német társadalom kénytelen szembesülni a ténnyel: a migránsok beözönlése az erőszakos bűncselekmények számának jelentős növekedését hozta. A németek migránsokkal szembeni egyre növekvő frusztrációját jól mutatja az a megállapítás, hogy az áldozatok feljelentési hajlandósága nagyjából kétszer nagyobb, ha az elkövető nem német, hanem például migráns.
Jogos felháborodását tette közzé ezekkel a szavakkal a parlamenti képviselőnő. Nem is maradt válasz nélkül: a twitter letiltotta a fiókját. Fél napra blokkolták hétfőn az iszlám beözönlést ellenző  Alternatíva Németországnak nevű párt egy parlamenti képviselőjének Twitter-fiókját, miután közzé tette a bejegyzését, amiben kifogásolta a kölni rendőrség arab nyelven is szétküldött újévi üdvözletét.
Otto von Bismarck
2017.12.25.
Egy év alatt csaknem megötszöröződött a terrorgyanú miatt indított eljárások száma Németországban. 
Otto von Bismarck
2017.12.20.
Emlékezés a szörnyű gyilkos merényletre. Egy évvel a 12 halálos áldozatot követelő berlini muszlim terrorista támadás után a német állam vezetői beismerték: az a keserű igazság, hogy az állam nem tudta megvédeni az embereket.
Otto von Bismarck
2017.12.19.
Visszatért Németországba több száz szélsőséges iszlamista, akik az elmúlt években  Irakba vagy Szíriába szöktek és csatlakoztak az Iszlám Államhoz vagy más terrorszervezethez.
Közel kétezer potenciális gyilkos terroristát tart nyilván az országban a német rendőrség, de amíg nem követnek el bűncselekményt, addig nem akar föllépni ellenük a hatóság. A rendőri vezetés szerint nyomasztó, hogy a gyilkos terror bármikor, bárhol lecsaphat a védtelen német polgárokra!
Az AfD szeptember 24-én, amikor a Bundestag választáson történelmi eredményt elérve a harmadik legerősebb párttá vált, leszögezte: kíméletlen hajtóvadászatot indítanak Angela Merkel ellen, mert szerintük a kancellár a muzulmánok millióinak beengedésével Németország létét veszélyezteti. A párt hétvégi tisztújító kongresszusán megerősödtek azok az erők, amelyek ehhez a radikális gondolkodásmódhoz tartoznak.
Agyrém! Ha egy migráns menedékjogi kérelmét elutasítják, azaz nem maradhat Németországban, akkor a német állam akár milliós támogatással is segíti, hogy hajlandó legyen hazatérni. Nem egyszerűbb lenne nem beengedni őket, vagy az elutasítást követően azonnal kitoloncolni? Ehelyett a német adófizetőkből pénzéből, miután évekig el is tartották Németországban az illegális migránst, még bőkezűen fizetnek is, hogy „otthon újéletet tudjon kezdeni”.
Otto von Bismarck
2017.11.28.
Ha ismét összeáll a nagykoalíció, annak sajnos valószínűleg az lesz az ára, hogy Németországban marad az Orbánfóbiás Martin Schulz által erőltetett migránspátyolgató politika. A választáson minden eddiginél nagyobbat bukó szocdemek máris zsaroló pozícióba helyezték magukat, lebegtetve, hogy hajlandóak-e egyáltalán a nagykoalícióra.
Otto von Bismarck
2017.11.27.
Az Orbánfóbiás Martin Schulz vezetésével óriásit bukó szociáldemokraták a migránsok beözönlésének további támogatását is feltételként akarják szabni az újabb nagykoalíciós kormányhoz. Ezzel viszont Angela Merkel végképp kutyaszorítóba kerülhet, ugyanis a CDU bajor testvérpártja a CSU erről hallani sem akar.

Ezeket a cikkeket olvastad már?