Blogolj!
Szigorú törvényt kell alkotni Németországban az Európai Unión kívülről érkező munkavállalók bevándorlásáról, hogy csak a képzett munkaerő áramoljék be az országba. Ezt hangsúlyozta a német szövetségi munkaügyi ügynökség vezetője egy interjúban. Merkel szerint ennek semmi köze nincs a menekültügyhöz. Ugyanakkor évek óta arról cikkezik a német média, hogy a migránsok jelentik a német munkaerőgondok megoldását. Most kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz.
Le kell zárni Németország határát a menedékkérők előtt, ha nem sikerül a menekültügyi reform - mondta Markus Söder bajor miniszterelnök egy német lapinterjúban.
Otto von Bismarck
2018.05.20.
„Levadásszuk Angela Merkelt!” – ezzel indított a Parlamentbe kerülésekor a muzulmán migránsözön ellen határozottan és megalkuvás nélkül fellépő AfD. Tartják a szavukat, így most már a német alkotmánybíróság is kénytelen foglalkozni Merkel és kormányának menekültpolitikájával. Az AfD tényleg komolyan gondolta, hogy vissza akarja adni az országot a németeknek!
Otto von Bismarck
2018.05.16.
Döbbenetes visszaélésekre, hibákra derült fény Németországban. Ezerszámra vannak olyan, menekült státuszt élvező és a német adófizetők pénzén élő migránsok, akik egyáltalán nem lennének jogosultak a védelemre, például mert hazudoztak a személyazonosságukat illetően. Rendszeresen előfordul, hogy azok, akik háborús menekültnek mondják magukat, hazautazgatnak rokonlátogatóba vagy nyaralni. A menekültstátusz ellenőrzésére hivatott állami szerv pedig elképesztően rosszul végzi a munkáját és minden esetben a migránsok javára téved. Persze az is valós lehet, hogy a hivatalnokok a befogadást mindenáron erőltető politika- és médiaterror miatt nem mernek a migránsok érdekei ellen dönteni.
A menekültek Európába jutásának "legális formáit akarjuk, és nem azt, hogy az emberek az életüket kockáztassák és pénzüket maffiaszerű szerveződéseknek adják, amelyek fegyvereket vagy kábítószert is csempésznek, és veszélybe sodorják az embereket" - mondta a német kancellár.
Ma végre kitoloncoltak Németországból Tunéziába egy terroristagyanús elutasított menedékkérőt, akinek ügyét a német alkotmánybíróság is tárgyalta.
Most már a német politikusok is háborognak és változást akarnak! Németországban is bebizonyosodott: a civilek és a maguknak jogvédőnek nevezők sokszor a jogállam és a német adófizetők ellen dolgoznak a migránsok érdekében.
Zárt táborokban helyezik el a migránsokat a menedékkérelem elbírálásáig. A migránsbűnözőket gyorsabban kiutasítják és hatékonyabban kitoloncolják. Évi limitet szabnak meg a befogadásra és a családegyesítésre is. Meg akarják akadályozni, hogy a migránsok útra keljenek Németország felé. Hol van ez már az ostoba, Merkel-féle Willkommenskulturtól?  
Ismét megpróbálják hazatoloncolni a német hatóságok az al-Kaida iszlamista terorrszervezet néhai vezetője, Oszama bin Laden egyik állítólagos volt testőrét. A belügyminisztérium csütörtöki tájékoztatása szerint a közveszélyesként számon tartott elutasított tunéziai menedékkérő csaknem egy évtizede húzódó ügye az idén nyáron lezárulhat.
Otto von Bismarck
2018.04.30.
Nemhogy dolgozni nem akarnak, még németül megtanulni sem. Az a kevés sem, akik egyáltalán elkezdték a német nyelv- és integrációs tanfolyamot. A kudarc beismerése helyett a felelős német hivatal rögtön a mentségeket kereste a migránsok számára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?