Blogolj!
Tovább erősödött Bajorország biztonsága a tartományi határrendőrség felállításával - mondta Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter a bajor-osztrák határon tett látogatásán az új rendőrségi szerv munkájának első időszakát értékelve.
Otto von Bismarck
2018.08.28.
Be nem jelentett tüntetéshez és szabályos demonstrációkhoz, felháborodáshoz és tiltakozáshoz vezetett Németországban egy emberölés, amellyel egy szíriai és egy iraki férfit gyanúsítanak. Merkel mindezeket elítélve azt üzente, hogy elítéli az idegenek ellen folytatott hajtóvadászatot. A migránsok által elkövetett egyre szaporodó és egyre súlyosabb bűncselekményeket azonban nem ítélte el…
A német identitást is védeni akarja Seehofer. A német belügyminiszter szerint a németeknek tudatosítaniuk kell kulturális és vallási gyökereiket, és ezt az örökséget egészséges önbizalommal, de a más vallási és világnézeti felfogások iránti tisztelettel kell képviselni.
A 2015-ös menekülthullám miatt ismét nagyobb gond a korai iskolaelhagyás Németországban - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés. 
Kölcsönösen előnyös megoldásokat kell kidolgozni, olyanokat, amelyek jók nekünk, mert nem tudunk és nem akarunk befogadni minden menekültet, és jók a partnerországoknak is, amelyek meg akarják adni a boldogulás lehetőségét a fiataloknak – mondta a német kancellár.
Az ENSZ menekültügyi főbiztosságának képviselője szerint nem lehet jogszerűen táborokba zárni az Európába vágyó migránsokat. Ráadásul egyetlen érintett afrikai ország sem hajlandó ilyennek helyet adni. Pedig az Európai Unió pont erre készül… Azt azonban elismeri az ENSZ, hogy a kitoloncolások elhúzódása gondot okoz.
Németország továbbra is az iszlamista terroristák célkeresztjében van; az Iszlám Állam nevű terrorszervezet továbbra is megpróbál menekültnek álcázott terroristákat bejuttatni Európába, és már itt lévő menekülteket is igyekeznek beszervezni, hogy terrortámadásokat hajtsanak végre – áll egy német kormányzati dokumentumban! Ez gyakorlatilag nyílt beismerése annak, hogy Orbánnak mindenben igaza volt és van a migránsözön veszélyeivel kapcsolatban
A legváltozatosabb módon veszik hülyére a migránsok Merkeléket. Az bizonyos, hogy agysebész, akadémikus és diplomás olyan ritka közöttük, mint a fehér holló, az ingyenélő, a csaló, a bűnöző, a terrorista viszont annál több.
A precizitásáról híres német állam gyakorlatilag csődöt mondott a migránsügyben. A jóhiszemű jogkövetésre alapozott működés totális kudarc a beözönlő muzulmán csürhével szemben. Változatos módon veszik hülyére a merkeli német államot. Kitoloncolandó illegális migránsok, potenciális bűnözők, terroristák tízezrei tűntek el a hatóságok elől. Csak 2017-ben több mint 11 ezer migráns oldott kereket a kiutasítás elől.
A kancellár a megalázó veresége árán egyelőre megtarthatta a kormányfői és pártelnöki posztot. A világ egyik legnagyobb hatalmú vezetőjéből azonban egyre inkább egy szánalmasan vergődő, a székébe kétségbeesetten kapaszkodó, és az elkerülhetetlen bukás felé tántorgó nő lett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?