Hiába a masszív médiaelhallgatás, hiába a rendőrség ostoba, a migránsbűnözést takargató hozzáállása, a német társadalom kénytelen szembesülni a ténnyel: a migránsok beözönlése az erőszakos bűncselekmények számának jelentős növekedését hozta. A németek migránsokkal szembeni egyre növekvő frusztrációját jól mutatja az a megállapítás, hogy az áldozatok feljelentési hajlandósága nagyjából kétszer nagyobb, ha az elkövető nem német, hanem például migráns.
Jogos felháborodását tette közzé ezekkel a szavakkal a parlamenti képviselőnő. Nem is maradt válasz nélkül: a twitter letiltotta a fiókját. Fél napra blokkolták hétfőn az iszlám beözönlést ellenző  Alternatíva Németországnak nevű párt egy parlamenti képviselőjének Twitter-fiókját, miután közzé tette a bejegyzését, amiben kifogásolta a kölni rendőrség arab nyelven is szétküldött újévi üdvözletét.
Otto von Bismarck
2017.12.20.
Emlékezés a szörnyű gyilkos merényletre. Egy évvel a 12 halálos áldozatot követelő berlini muszlim terrorista támadás után a német állam vezetői beismerték: az a keserű igazság, hogy az állam nem tudta megvédeni az embereket.
Közel kétezer potenciális gyilkos terroristát tart nyilván az országban a német rendőrség, de amíg nem követnek el bűncselekményt, addig nem akar föllépni ellenük a hatóság. A rendőri vezetés szerint nyomasztó, hogy a gyilkos terror bármikor, bárhol lecsaphat a védtelen német polgárokra!
Otto von Bismarck
2017.11.06.
Hiába a kormánypártok és a média minden igyekezete. Sem a migránsok okozta gondok, bűncselekmények elhallgatása, sem a beözönlést ellenzők elleni kemény fellépés nem segít: napi szinten történnek támadások Németországban a menekültszállások ellen
Otto von Bismarck
2017.08.11.
A gyilkos késelő merénylő egy 26 éves palesztin elutasított menedékkérő volt, aki két nappal a támadás előtt határozta el, hogy áttér a dzsihadista - iszlám terrorista - "életformára", majd abban reménykedett, hogy a támadás után "mártírként" fejezheti be életét.
Otto von Bismarck
2017.06.08.
Csaknem fél évvel a Berlinben egy karácsonyi vásáron elkövetett iszlamista terrortámadás után számos sebesült még mindig orvosi kezelésre szorul
Otto von Bismarck
2017.06.08.
Leszúrta a Német Vöröskereszt egy munkatársát egy szíriai menekült Saarbrückenben. Az áldozat a helyszínen meghalt, a támadó elmenekül, de elfogták és őrizetbe vették.
Otto von Bismarck
2017.06.07.
Idén az év végére elérheti a 485 ezret a távozásra kötelezett, mégis Németországban maradó menedékkérők száma, ami jelentős költségekkel is jár. Idén eddig még 20 ezren sem távoztak…
Otto von Bismarck
2017.04.25.
Több mint 50 százalékkal emelkedett Németországban tavaly - az egy évvel korábbihoz képest - a bűncselekménnyel gyanúsított menedékkérők száma.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?