Blogolj!
Egy mértékadó német üzleti napilap leszögezi: Angela Merkel már hasonlóan kemény irányvonalat képvisel a menekültpolitikában, mint Orbán. Sőt, mint kiderült, már a németek sem akarnak ragaszkodni a Magyarország által kezdettől elvetett kötelező betelepítési kvótákhoz.
Otto von Bismarck
2018.06.03.
A német kancellár szerint az az intelligens megoldás, ha az illegális migrációt a legális migráció megteremtésével szorítják vissza.
Otto von Bismarck
2018.05.07.
Megosztja a kormányzó német Kereszténydemokrata Unió és bajor testvérpártja, a Keresztényszociális Unió szövetségét az Európai Bizottság azon javaslata, hogy kössék a jogállamiság elveinek érvényesüléséhez a tagországoknak megítélt összegek kifizetését az Európai Unió 2021-ben kezdődő, következő hétéves költségvetési ciklusában. Természetesen  jogállamiság akkor van egy országban, ha befogadják a migrásnokat. Szerintük.
Mintha csak a Budapesti tüntikézőknek üzent volna keményen Németország! Merkel pártjának vezető politikusa, a német parlament elnöke leszögezte: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott a magyar választóktól! Nem kioktatni, hanem meghallgatni kell azokat, akik másképp gondokodnak a menekültügyről – mondta többi között a Merkel jobbkezeként ismert politikus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?