408-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Átlépte a 400-at a hazai koronavírus-fertőzöttek száma és újabb két beteg hunyt el.
Blogolj!
Otto von Bismarck
2017.10.06.
Hajlandóak lennének a német szociáldemokraták a kormányzás folytatására a CDU/CSU jobbközép pártszövetséggel, ha Angela Merkel távozik a kancellári tisztségből - jelezte a párt egyik vezetője.
Otto von Bismarck
2017.09.24.
Szövetségi parlamenti, azaz Bundestag választásokat tartottak ma Németországban. Kövesse élőben, a blogstar németországi tudósítójával a történteket!
Otto von Bismarck
2017.09.13.
A nagy hátrányban lévő baloldali Schulz mindenáron ismét vitázni akar Merkellel.Merkelviszont nem áll le ismét Schulz-cal. Minek tenné, minek kockáztatná tetemes előnyét? Schulz, úgy látszik, végső kétségbeesésében már összevissza kapkod…
Otto von Bismarck
2017.09.08.
Tovább csökkent Németországban a szociáldemokrata párt, az SPD választói támogatottsága a kancellárjelöltek vitája után készített első felmérés szerint
Úgy tűnik, Merkel tart attól, hogy a hiába a nagy előny a közvéleménykutatások alapján, a menekültügy miatt jelentékeny mennyiségű szavazatot veszthet. Annál is inkább, mert hiába akarta, nem tudta a kampánytémák közül kiiktatni a kérdést.
Otto von Bismarck
2017.08.14.
A közvéleménykutatások alapján semmi esélye arra, hogy legyőzze Angela Merkelt, ám ennek ellenére baloldali SPD vezére, Marint Schulz magabiztosan kijelentette: ő lesz a kancellár.
Otto von Bismarck
2017.07.04.
Teljes foglalkoztatottságot ígér a szeptemberi választásra készül készülő német jobboldal. És csak a képzett munkavállalókat akarják beengedni Németországba…
Otto von Bismarck
2017.06.03.
A németek egyre nyíltabban be merik vallani, hogy rettegnek a terrortól. Nem véletlen, hogy a leginkább migránspátyolgató Martin Schulznak és pártjának népszerűsége zuhan egyre inkább.
Otto von Bismarck
2017.05.28.
Tovább csökkent a Martin Schulz vezette Német Szociáldemokrata Párt, azaz az SPD választói támogatottsága. Egy vasárnap ismertetett felmérés szerint az őszi szövetségi parlamenti választásra készülő pártot az öt évvel ezelőtti választáson elszenvedett vereségnél is nagyobb kudarc fenyegeti.
Otto von Bismarck
2017.05.24.
Két év után ismét Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb politikus Németországban egy, a napokban ismertetett felmérés alapján

Ezeket a cikkeket olvastad már?