Blogolj!
Három terrortámadást akadályoztak meg tavaly Németországban - mondta a legfőbb német rendőri szerv, a szövetségi bűnügyi hivatal, a BKA vezetője. Állítása szerint nincsenek no-go zónák az országban, de egyre nő a terrorcselekmények elkövetésére hajlandó személyek száma!
Otto von Bismarck
2017.12.25.
Egy év alatt csaknem megötszöröződött a terrorgyanú miatt indított eljárások száma Németországban. 
Otto von Bismarck
2017.12.20.
Emlékezés a szörnyű gyilkos merényletre. Egy évvel a 12 halálos áldozatot követelő berlini muszlim terrorista támadás után a német állam vezetői beismerték: az a keserű igazság, hogy az állam nem tudta megvédeni az embereket.
Otto von Bismarck
2017.12.19.
Visszatért Németországba több száz szélsőséges iszlamista, akik az elmúlt években  Irakba vagy Szíriába szöktek és csatlakoztak az Iszlám Államhoz vagy más terrorszervezethez.
Közel kétezer potenciális gyilkos terroristát tart nyilván az országban a német rendőrség, de amíg nem követnek el bűncselekményt, addig nem akar föllépni ellenük a hatóság. A rendőri vezetés szerint nyomasztó, hogy a gyilkos terror bármikor, bárhol lecsaphat a védtelen német polgárokra!
Otto von Bismarck
2017.06.08.
Csaknem fél évvel a Berlinben egy karácsonyi vásáron elkövetett iszlamista terrortámadás után számos sebesült még mindig orvosi kezelésre szorul
Otto von Bismarck
2017.01.13.
A berlini merénylet fordulópontot jelenthet Németországban. Bár Merkel pártja még mindig magabiztosan vezet a közvéleménykutatások szerint, de a lakosság többsége – most először – elégedetlen a terror elleni védekezéssel.
Otto von Bismarck
2017.01.03.
Szokatlan keménységű beszéd egy német kormánytagtól: „arra van szükség, hogy a saját országunkban rend legyen!”
Szigorításra készülnek, de a menekültek beözönlését nem akarják gátolni. Közben kiderült: legalább 200 potenciális gyilkos terrorista szabadlábon kószál Németországban…
Otto von Bismarck
2016.12.31.
Németország egy éve a terrorban. Angela Merkelnek nem hogy nem álla bukásra, még kihívója sem igen akad. A menekültpolitikáját olyan óvatosan alakítja át, hogy ne tűnjön föl a választóknak. A német média a kommunista és náci időket is megszégyenítően szolgálja ki a migránsbeözönlést még mindig támogató kormányt.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?