Blogolj!
Németország továbbra is az iszlamista terroristák célkeresztjében van; az Iszlám Állam nevű terrorszervezet továbbra is megpróbál menekültnek álcázott terroristákat bejuttatni Európába, és már itt lévő menekülteket is igyekeznek beszervezni, hogy terrortámadásokat hajtsanak végre – áll egy német kormányzati dokumentumban! Ez gyakorlatilag nyílt beismerése annak, hogy Orbánnak mindenben igaza volt és van a migránsözön veszélyeivel kapcsolatban
Nem járult hozzá a többség a helyi népszavazáson vasárnap ahhoz, hogy a bajorországi Kaufbeuren önkormányzata telket biztosítson a helyi török közösségnek a mostaninál nagyobb mecset felépítéséhez.
A legváltozatosabb módon veszik hülyére a migránsok Merkeléket. Az bizonyos, hogy agysebész, akadémikus és diplomás olyan ritka közöttük, mint a fehér holló, az ingyenélő, a csaló, a bűnöző, a terrorista viszont annál több.
A precizitásáról híres német állam gyakorlatilag csődöt mondott a migránsügyben. A jóhiszemű jogkövetésre alapozott működés totális kudarc a beözönlő muzulmán csürhével szemben. Változatos módon veszik hülyére a merkeli német államot. Kitoloncolandó illegális migránsok, potenciális bűnözők, terroristák tízezrei tűntek el a hatóságok elől. Csak 2017-ben több mint 11 ezer migráns oldott kereket a kiutasítás elől.
A kancellár a megalázó veresége árán egyelőre megtarthatta a kormányfői és pártelnöki posztot. A világ egyik legnagyobb hatalmú vezetőjéből azonban egyre inkább egy szánalmasan vergődő, a székébe kétségbeesetten kapaszkodó, és az elkerülhetetlen bukás felé tántorgó nő lett.
Továbbra sincs megállapodás német kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió, a CDU és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió, a CSU menekültügyi vitájában. A pártszövetség és a koalíciós társ Német Szociáldemokrata Párt vezetőinek egyeztetése eredménytelenül ért véget szerda hajnalban.
Egy mértékadó német üzleti napilap leszögezi: Angela Merkel már hasonlóan kemény irányvonalat képvisel a menekültpolitikában, mint Orbán. Sőt, mint kiderült, már a németek sem akarnak ragaszkodni a Magyarország által kezdettől elvetett kötelező betelepítési kvótákhoz.
Kábítószerkereskedők, civileket gyilkoló katonák, robbantásos merénylet elkövetői. Ők mind menedékjogot kapnak Németországban börtön helyett! Sokan szinte hencegnek a bűneikkel, kihasználva azt, hogy pont a bűnösségük miatt nem küldhetik haza őket a németek az érvényben lévő jogszabályok miatt. Igen, ilyen ostoba a német jogrendszer. Féltik szegény gyilkosokat, merénylőket, hogy a hazájukban, ahonnan „menekültek” megbüntetnék őket. Ezért inkább befogadják Németországba, és börtön helyett pénzt, ellátást, lakást kapnak...
Amit évek óta nem tud elintézni, arra most két hetet kapott saját koalíciós partnerétől Angela Merkel. Június végéig kellene elfogadtatnia az Európai Unió érintett országaival az illegális migráció elleni olyan fellépést, amely Németországot tehermentesítené a szomszéd országok kárára. Merkel sorsa tehát nagyobb részt Kurz, Macron és Salvini kezében van. No meg Seehofer kezében…
A kancellár még mindig képtelen Németország érdekeit nézni, mert arra hivatkozik, hogy az illegálismigránsok belépésének megakadályozása sértené a szomszédos országokat. Az illegális migráció elleni mestertervet kidolgozó Seehofer viszont ragaszkodik ahhoz, hogy senkit se engedjenek be ezentúl Németországba, aki máshol már regisztráltatta magát menekültként, akinek nincsenek érvényes papírjai, vagy akit már egyszer kiutasítottak Németországból. Mind épeszű javaslat, ám Merkel nem hajlandó elfogadni ezeket. A kancellár szokásos kompromisszumos javaslata ugyanis legalábbis jócskán elodázná, de valószínűleg ellehetetlenítené a migránsok további beözönlésének megakadályozását.

Ezeket a cikkeket olvastad már?