Blogolj!
Feltartóztathatatlanul jön föl az AfD! A szociáldemokratákat már megelőzték a felmérések szerint! A szakadék szélén tántorog Merkel nagy nehezen összetákolt nagykoalíciója. Merkel pártjának népszerűsége is folyamatosan esik, de az elvtelenül migránspátyolgató szociáldemokratáké megzuhant, ezzel párhuzamosan viszont folyamatosan emelkedik a migránsbeözönlést élesen elutasító AfD. A chemnitzi események csak erősítették ezt a folyamatot!
Három évvel a hírhedt merkeli „Wir schaffen Das” után kiderült: a németeknek elegük van a migránsözönből. Hiába a nácizás, hiába az elhallgatás, hiába a totális facebook cenzúra, hiába a megfélemlítés, a megbélyegzés, hiába a migráció erőszakoltan pozitív bemutatása, a német társadalom döntő többsége mára ráébredt, hogy a migráció egyértelműen rossz Németország és a németek számára.
Otto von Bismarck
2018.09.01.
Nem, nem, nem és nem. Nem képes szembenézni a valósággal a sokadik gyilkosság, a migránsok által elkövetett sokadik brutális bűncselekmény után sem a német politikusok többsége. Most épp a már bevett nácizás mögé bújnak. A tiltakozók sokasága szerintük „barna csőcselék”. De egyre inkább úgy tűnik, hogy a náci jelző állandó emlegetésével már nem sikerül megfélemlíteni és elhallgattatni az egész társadalmat. Egyre többen és egyre gyakrabban vonulnak az utcára és követelik nyíltan a pusztító migránsinvázió megállítását, a sokszázezer potenciális bűnöző, gyilkos kitoloncolását.
Tovább erősödött Bajorország biztonsága a tartományi határrendőrség felállításával - mondta Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter a bajor-osztrák határon tett látogatásán az új rendőrségi szerv munkájának első időszakát értékelve.
Otto von Bismarck
2018.08.28.
Be nem jelentett tüntetéshez és szabályos demonstrációkhoz, felháborodáshoz és tiltakozáshoz vezetett Németországban egy emberölés, amellyel egy szíriai és egy iraki férfit gyanúsítanak. Merkel mindezeket elítélve azt üzente, hogy elítéli az idegenek ellen folytatott hajtóvadászatot. A migránsok által elkövetett egyre szaporodó és egyre súlyosabb bűncselekményeket azonban nem ítélte el…
A német identitást is védeni akarja Seehofer. A német belügyminiszter szerint a németeknek tudatosítaniuk kell kulturális és vallási gyökereiket, és ezt az örökséget egészséges önbizalommal, de a más vallási és világnézeti felfogások iránti tisztelettel kell képviselni.
A 2015-ös menekülthullám miatt ismét nagyobb gond a korai iskolaelhagyás Németországban - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés. 
Az alkotmánybíróság utasítására bevezetnek egy harmadik nemet Németországban a személyiségi jogi szabályozásban, az erről szóló törvénytervezetet a szerdai ülésén fogadta el a szövetségi kormány.
Kölcsönösen előnyös megoldásokat kell kidolgozni, olyanokat, amelyek jók nekünk, mert nem tudunk és nem akarunk befogadni minden menekültet, és jók a partnerországoknak is, amelyek meg akarják adni a boldogulás lehetőségét a fiataloknak – mondta a német kancellár.
Az ENSZ menekültügyi főbiztosságának képviselője szerint nem lehet jogszerűen táborokba zárni az Európába vágyó migránsokat. Ráadásul egyetlen érintett afrikai ország sem hajlandó ilyennek helyet adni. Pedig az Európai Unió pont erre készül… Azt azonban elismeri az ENSZ, hogy a kitoloncolások elhúzódása gondot okoz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?