Blogolj!

Mégis merénylet! Merkelék propagandája már megint totálisan hülyére vette a németeket


Családi dráma, nem terrortámadás! – harsogta azonnal, szinte parancsra az egész német média a hétfői kölni túszdráma kapcsán. Ráadásul mindenkit arra szólítottak föl, hogy ne terjesszen alaptalan rémhíreket, magyarán megfenyegettek mindenkit, hogy nehogy terrorista merényletről merjen beszélni. Nos, két nappal később gyakorlatilag már be is ismerte a német rendőrség, hogy mégis terrortámadás történt. Sőt…

Az elkövető ugyanis egy szíriai migráns, akinek már tucatnyi bűncselekmény van a rovásán, ráadásul szélsőséges iszlám nézeteket vall. A hétfői rendőrségi jelentések még arról szóltak, hogy nem terrorcselekmény történt, hanem egy párkapcsolati vita áll a történtek hátterében. Egy pár a közeli McDonald's-ban veszett össze, és a vita elfajult, azaz  hirtelen felindulásból történt az eset. Ma már biztosan kijelenthető, hogy előre kitervelt merénylet volt, amivel a terrorista a lehető legnagyobb kárt akarta okozni.

Teljesen nyilvánvaló tehát, hogy a német rendőrség és a német média, politika megrendelésére avagy önként, de totálisan átverte a német polgárokat.

A terrorista háttér lehetőségét is vizsgálják a németországi Kölnben hétfőn elkövetett túszejtéssel kapcsolatban, az eljárás irányítását átvette az állam elleni súlyos bűncselekmények ügyében illetékes szövetségi legfőbb ügyészség - jelentették szerdán német hírportálok.

A kölni főpályaudvaron végrehajtott bűntény különleges jelentőségű, és vannak arra utaló jelek, hogy a gyanúsított, Mohhamed R. szélsőséges iszlamista nézeteket vall - indokolták a legfőbb ügyészségnél a nyomozás vezetésének átvételét.

A túszdrámának rendőri akcióval vetettek véget, a gyanúsított súlyosan megsebesült. Az életveszélyen már túljutott, de kómában van. Azt már megállapították, hogy egy 55 éves szíriai menekültről van szó, akinek 13 bűncselekmény van a rovásán, a többi között lopás és visszaélés kábítószerrel. Lakásának falain arab nyelvű feliratokat találtak, amelyek ugyan az iszlám vallásra vonatkoznak, de nincsenek kapcsolatban az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel. 

A biztonsági kamerák felvételei alapján a gyanúsított nagy mennyiségű benzint locsolt szét a főpályaudvaron egy gyorsétteremben, majd elhajított egy Molotov-koktélt. Ezután kempingezésre használt gázpalackokkal és gyújtófolyadékot tartalmazó palackokkal teli bőröndjét hátrahagyva egy gyógyszertárba menekült, ahol túszul ejtett egy nőt és elbarikádozta magát. A rendőrök akkor rohanták meg az üzlethelyiséget, amikor a gyanúsított elkezdett benzint locsolni túszára.

Az esetnek a gyanúsítotton kívül két sérültje van, egy 14 éves lány, aki a gyorsétteremben súlyos égési sérüléseket szenvedett, és a patikában túszul ejtett nő, akinek könnyebb sérülései vannak.

A gyanúsított a lehető legnagyobb kárt akarta okozni a milliós nagyváros főpályaudvarán, csak a szerencsén múlott, hogy nem történt még nagyobb baj - állapították meg az egyelőre kétrendbeli gyilkossági kísérlet és túszejtés miatt zajló eljárásban.

 

1
https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/62018/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,bevándorlók,merkel csatlósmédiája,migránsbűnözés,migránsok,muzulmán beözönlés,németország,terrorista,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-10-17 20:26:48
Mikor küldik sargentinit Németországba,hogy sérül a sajtószabadság,és a szabad vélemény nyilvánítás joga?
Az állampolgároknak nincs joga megtudni az igazságot,mert a regnáló politikai hatalomnak ez nem érdeke.
Aki megírja az igazat,jobb esetben csak letiltja a facebook,rosszabb esetben börtönbe zárják!Nincs joguk az
igazsághoz,hogy esetleg felkészüljenek,hogy velük és családjukkal is bármikor bármi megtörténhet!A migrán-
sokat védik kifulladásig,de mi lesz a németekkel?De valahol meg is érdemlik,mert miért nem képesek elzavar-
ni a hatalomból azokat,akik a saját népük ellen dolgoznak,és még el is várják,hogy a választók megértéssel
legyenek irányukban.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?