Blogolj!

Az ő normáik szerint mi szajhák vagyunk…


Újabb brutális erőszak és gyilkosság rázta meg Németországot. Az elkövetők migránsok. De tovább nem lehet szőnyeg alá söpörni az egyre nagyobb gondokat Németországban sem, amit a migránsok beözönlése okoz. Egy német szakértő kimondta: itt már a kultúrák összecsapásáról van szó.  

A migránsok szajhának nézik az európai nőket is így is bánnak velük...

Nem lehet többé egyedi, elszigetelt esetekről beszélni a német sajtóban Susanna néven azonosított 14 éves mainzi lány megerőszakolása és meggyilkolása után, Németországnak fel kell ismernie, hogy új helyzet állt elő, amelyet leginkább a "kultúrák összecsapásaként" lehet jellemezni - mondta Susanne Schröter etnológus a Die Welt című német lapnak.

A frakfurti Goethe Egyetem iszlámkutató intézetének vezetője a Die Welt hírportálján közölt összeállításban kiemelte, hogy a német társadalomnak ki kell találnia, miként kezelje a patriarchális, férfiközpontú környezetből érkező erőszakos férfiakat.

A 2015 szilveszterén Kölnben többnyire észak-afrikai férfiak nők ellen elkövetett szexuális bűncselekményei vagy a tavaly decemberben a Kandel nevű kisvárosban egy afgán fiatal által egy 15 éves német lány ellen elkövetett halálos támadás után még lehetett egyedi, elszigetelt esetnek nevezni a történteket, de a májusban Wiesbadenben a hatóságok gyanúja szerint egy iraki kurd fiatal által elkövetett nemi erőszak és gyilkosság után már be kell látni, hogy "a patriarkális struktúrákból és kultúrákból érkező sok fiatal férfi" miatt "új helyzet van" - mondta Susanne Schröter. 

Kiemelte, hogy az iszlámban és más kultúrákban érvényesülnek az erőszakot és a szexuális támadásokat elfogadhatóvá tévő, legitimáló normák, és a Susanna elleni kettős bűncselekmény esetében is ezek az íratlan együttélési szabályok lehetnek a háttérben.

"Ezekben a fiatalemberekben láthatóan nincs semmi tisztelet, sem a német társadalommal, sem a nőkkel vagy a rendőrökkel szemben. A feltételezett elkövető is csupán szexuális tárgynak tekintette a 14 éves német lányt

- mondta a szakértő. 

Kiemelte, hogy nagyon sok fiatal muszlim férfi tiszteli a nőket és a német társadalom értékeit, és harcol a patriarkális berendezkedés ellen. Ezért nem szabad általánosító módon megbélyegezni és elítélni a menekülteket, az arab férfiakat és a muszlimokat, és nem szabad elfelejteni, hogy a szexuális erőszak más viszonyrendszerekben is megjelenik, de észre kell venni, hogy a német társadalomban jelenleg valami olyasmi történik, amit a "kultúrák összecsapásaként" lehet jellemezni.

Hozzátette, hogy a menekültválság révén nagyon sok olyan fiatal férfi érkezett muszlim kultúrájú országokból, akiknek nőképe, nőkről szóló elképzelései merőben eltérnek a német társadalomban megszokottól:

„Az ő normáik alapján mi mind szajhák vagyunk, mert nem fátyolozzuk el magunkat, az alakunkat kiemelő ruhákat hordunk, alkoholt fogyasztunk, dohányzunk, és így tovább"

- mondta Susanne Schröter. Tovább élezi a helyzetet, hogy több fiatal férfi él Németországban, mint amennyi nő:

"Legalább egymillió fiatal férfit fogadtunk be, akik számára nincsenek fiatal nők. A 16-30 éves korosztályba tartozó fiatal férfiak párra vágynak, és az erőszak felé hajlanak, ha nem teljesül ez a vágyuk. Semmi esélyük arra, hogy mind találjanak barátnőt, mert ebben a korcsoportban nincs elég szabad lány és nő."

Kiemelte, hogy a politika és az állami intézmények feladata pontosan megkülönböztetni egymástól a beilleszkedni akaró fiatal férfiakat és az "agresszorokat".

Segítő kezet kell nyújtani azoknak, akik bizonyítják, hogy be akarnak tagozódni a német társadalomba, és nem szabad őket "állandó fenyegetésekkel elbizonytalanítani". A beilleszkedésre nem hajlandó társaikat pedig az eddiginél gyorsabban kell eltávolítani az országból.

A politikának a menekültügy körüli viták pártpolitikai célú kihasználása helyett működőképes koncepciókat kell kidolgoznia és megvalósítania. "Fel kellene ismerni a helyzet komolyságát", különben tovább mélyül a megosztottság, a szélsőjobboldali csoportok támogatottsága tovább növekszik, a migránsok pedig egyre nagyobb rasszizmussal szembesülnek. "Ezt el lehet kerülni, de akarni is kell" - fogalmazott a kutató.

Megerőszakolt és meggyilkolt egy 14 éves kislányt két migráns!

Egy török és egy iraki férfit - mindketten menedékkérők - gyanúsítanak egy 14 éves lány megerőszakolásával és meggyilkolásával a németországi Wiesbadenben. Az iraki férfi haza tudott szökni az egész családjával együtt a rendőrség elől. Ráadásul a hatóság előtt már ismert volt nemi erőszak és rablás miatt.

A 14 éves Susannát a hatóságok gyanúja szerint egy iraki menedékkérő, a 20 éves Ali Bassár megerőszakolta és meggyilkolta Wiesbadenben május 22-én vagy 23-ra virradó éjjel. A bűncselekmény után elmenekült az országból. Hazájában, az iraki Kurdisztánban péntekre virradó éjjel a helyi hatóságok elfogták és átadták a német hatóságoknak. 

A német szövetségi rendőrség vezetője, Dieter Romannn személyesen utazott el érte Erbílbe. Őrizetbe vették, visszaszállították Wiesbadenbe, ahol kihallgatták.

3
https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/53971/pics/lead_800x600.jpg
migránsbűnözés,migránsok,muzulmán beözönlés,németország,nemi erőszak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Gábor 2018-07-24 13:29:30
A f@szát levágni ezeknek a muszlimoknak, vagy csak kiherélni.
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-06-11 21:27:32
Sajnos a soros bérencek nem fognak felébredni,mert jól meg vannak fizetve,talán ténylegesen egyet is
értenek a gazdájukkal.Hanem reményeim szerint az EU polgárai fognak észhez térni,és nem csak a
migránsokat,hanem a vén mocsok sorost és zsoldosait együtt vágják ki Európából.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-11 19:00:55
A mi véleményünk szerint meg ezek a semmirekellő senkiháziak mocskos ingyenélők.
Ráadásul a beáramlottak között tömegével bújnak meg a mindenre képes terroristák is.
Hány embernek kell még meghalnia Európában, - és szerte a világban - hogy a hülye Soros-bérencek is felébredjenek valahára, és a lehető legrövidebb idő alatt kitakarítsák a minden hivatalos irat nélkül beszivárgott, sem integrációra, sem nyelvtanulásra, sem munkára rá nem vehető migránsokat ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?