Blogolj!

Megerőszakolt és meggyilkolt egy 14 éves kislányt két migráns!


Egy török és egy iraki férfit - mindketten menedékkérők - gyanúsítanak egy 14 éves lány megerőszakolásával és meggyilkolásával a németországi Wiesbadenben. Az iraki férfi haza tudott szökni az egész családjával együtt a rendőrség elől. Ráadásul a hatóság előtt már ismert volt nemi erőszak és rablás miatt.

A 14 éves áldozat és aholmegtalálták a holttestét. A két migráns megerőszakolta majd meggyilkolta

A Hessen tartományi város ügyészségének és rendőrségének közös tájékoztatóján Oliver Kuhn főügyész a német sajtóban Susanna néven azonosított áldozat ügyéről elmondta, hogy a nyomozás eddigi megállapításai a lányt május 22-én vagy 23-ra virradóra megerőszakolták, majd meggyilkolták, és holttestét elrejtették egy nehezen megközelíthető ipari terület közelében, Wiesbaden külterületén.

Az áldozatot május 22. óta eltűntként tartották nyilván, keresésében több száz rendőr vett részt, holttestét szerdán találták meg.

A bűncselekmények elkövetésével egy 35 éves török és egy 20 éves iraki állampolgárt gyanúsítanak. Mindketten menedékkérők. A török férfit őrizetbe vették, az iraki fiatalember szökésben van, nevét és fényképét nyilvánosságra hozták.

Az Ali Bassár nevű gyanúsítottról egy 13 éves menekült szolgált a legfontosabb információkkal. Azonban mire a gyanúsított nyomára bukkantak, már csak azt tudták megállapítani, hogy családjával - szüleivel és öt leánytestvérével - együtt távozott az országból. Az eddig ismert nevüktől eltérő személyazonossággal Düsseldorfból repülővel Isztambulba, onnan pedig az iraki Erbílbe utaztak.

A Hessischer Rundfunk tartományi közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint a tájékoztatón elhangzott, hogy az iraki gyanúsított 2015-ben érkezett Németországba, menedékkérőként. A hatóságok látókörébe az idén februárban került, egy nemi erőszak és egy rablás ügyében.

A szökésben lévő gyilkos, Ali Bassár

1
https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/53794/pics/lead_800x600.jpg
gyilkosság,menekültek,migránsbűnözés,migránsok,muzulmán beözönlés,németország,nemi erőszak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-10 18:05:35
Hajrá Merkelmutti !
Gyorsan hozzál még Európába legalább egymillió újabb sz@rházi migránst.
Úgy hiányoznak - különösen Németországban -, mint egy falat kenyér !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?