Megéri migránsbűnözőnek lenni Merkel Németországában!

Otto von Bismarck

Évente több mint 200 ezer bűncselekményt követnek el a külföldiek – döntő többségükben migránsok – Németországban. Ennek ellenére az elmúlt években összesen alig 19 ezer bűnözőt vagy kiemelten veszélyes külföldit utasítottak ki az országból. Ráadásul ezek közül majd ötezren maradtak – illegálisan – Merkel országában.

Tavaly 80 szélsőséges iszlamistát utasítottak ki Németországból a szövetségi belügyminisztérium hétfőn megjelent adatai szerint.

A kiutasítás lényege, hogy az illetőtől megvonják tartózkodási engedélyét és kötelezik, hogy meghatározott időn belül hagyja el az országot. Ha nem tesz eleget a határozatnak, kitoloncolhatják. A 80 szélsőséges iszlamista közül 10 esetében rendeltek el kitoloncolást is a kiutasítás mellett. A kiutasítás és a kitoloncolás egyébként nem feltétlenül megtörtént bűncselekménnyel kapcsolatos döntés, a hatóságok az országot fenyegető veszélyek elkerülése érdekében is elrendelhetik.

Mindezzel kapcsolatban a Die Welt című lap hétfőn azt írta, hogy az utóbbi négy évben 19 342 veszélyes vagy bűncselekmény miatt elítélt külföldit utasítottak ki az országból, de nagyjából minden ötödik - 4396 fő - még tavaly év végén is az országban tartózkodott.

Az adatok az ellenzéki liberális Szabad Demokrata Párt, az FDP parlamenti frakciójának a kormányhoz intézett írásbeli kérdésére adott válaszból származnak. Az FDP arra volt kíváncsi, hogy miként alakult a kiutasítottak száma annak hatására, hogy a 2015 szilveszterén Kölnben és több más nagyvárosban nők ellen többnyire külföldi férfiak által elkövetett szexuális bűncselekmények nyomán szélesítették a kiutasítás lehetőségét. 

A kormányzati válaszból kitűnik, hogy emelkedik ugyan a kiutasítások száma, 2015-ben 3607, 2016-ban 5045, 2017-ben pedig már 7249 külföldit utasítottak ki Németországból, de a bűncselekmény miatt elítélt külföldiek számához képest továbbra is alacsony.

A lap a szövetségi statisztikai hivatal adatait idézve rámutatott, hogy egyedül 2015-ben 209 603 külföldi állampolgárt ítéltek el bűncselekmény miatt - 529 884 német mellett -, 2016-ban pedig 231 562-őt - 506 311 német mellett -, és az adatok azt jelentik, hogy csaknem valamennyi külföldi bűnelkövető Németországban maradhat.

Németországot elborítja a migránsbűnözés!

Hiába a masszív médiaelhallgatás, hiába a rendőrség ostoba, a migránsbűnözést takargató hozzáállása, a német társadalom kénytelen szembesülni a ténnyel: a migránsok beözönlése az erőszakos bűncselekmények számának jelentős növekedését hozta. A németek migránsokkal szembeni egyre növekvő frusztrációját jól mutatja az a megállapítás, hogy az áldozatok feljelentési hajlandósága nagyjából kétszer nagyobb, ha az elkövető nem német, hanem például migráns.

 

https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/51385/pics/lead_800x600.png
almafröccs,angela merkel,migránsbűnözés,migránsok,muzulmán beözönlés,németország
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?