Agybaj! Már azt is ünnepelik, ha kevesebb szexuális bűncselekmény történik

Otto von Bismarck

A normális ugye az lenne, ami volt még pár évvel ezelőtt is, hogy nem történtek szilveszterkor (sem) tömegesen szexuális bűncselekmények. Na mostanra odáig jutotta német média, hogy már azt is hozsannázva fogadják, hogy mostszilveszterkor kevesebb történt, mint tavaly... Elmebaj. Mert ezen nincs mit ünnepelni, különösen nem úgy, hogy megint voltak olyan nők, akiket Németország nem tudott megvédeni Merkel szeretett migránsaitól.

Az utóbbi évekhez képest csökkent a bejelentett szexuális bűncselekmények száma a németországi nagyvárosok szilveszteri rendezvényein a hatóságok hétfői összesítése szerint.

Az ország legnagyobb szabású szilveszteri mulatságán, a berlini Brandenburgi kapunál több százezer ember részvételével tartott évbúcsúztatón a tavalyi 23 után 13 feljelentést tettek szexuális alapú sértegetés vagy zaklatás miatt. A német főváros rendőrsége hét feltételezett elkövetőt előállított.

Berlin egészét tekintve szilveszter estétől újév napjának reggeléig 3084 riasztás futott be a rendőrséghez, a tavalyi 3123 után. Az esetek többségében tűzijáték nem megfelelő használata, verekedés vagy rongálás miatt kellett intézkedni.

Németország 2017 - Deutschland nem lett Muttiland, avagy a migránsok bosszúja

Ez volt az az év, amikor a Németországba beözönlő muzulmán migránsok milliói gyakorlatilag megbuktatták imádott jótevőjüket, Angela Merkelt. A kancellár a választási szuperévben hiába győzött egy kivételével minden voksoláson - köztük a legfontosabbon a parlamenti választáson - helyzete olyannyira megrendült, hogy a legyőzött ellenfél könyöradománya sem biztos, hogy hatalomban tudja tartani.

Kölnben kilenc nő tett feljelentést molesztálás miatt, három gyanúsítottat azonosítottak.

Münchenben egyetlen feljelentést sem tettek szexuális bűncselekmény miatt. Azonban az ilyen törvénysértések miatt jellemzően nem rögtön az elkövetés után tesznek feljelentést, így előfordulhat, hogy a következő napokban mégis kell majd eljárást indítani szilveszterkor történt szexuális bűncselekmény ügyében - mondta a bajor tartományi főváros rendőrsége.

Háttér:

A szabadtéri, nyilvános rendezvényeken elkövetett szexuális bűncselekmények témája 2015 szilvesztere óta tartozik a németországi nyilvánosságban kiemelten tárgyalt ügyek közé. Akkor Kölnben és több más nagyvárosban tömegesen követtek el nők sérelmére szexuális zaklatást és lopást. Az elkövetők többnyire észak-afrikai férfiak voltak, csoportosan körbevették, molesztálták és meglopták az áldozatokat. A 16 német tartomány közül 12-ben történtek ilyen bűncselekmények. Azóta a hatóságok nagyszabású óvintézkedéseket tesznek az ilyen esetek megelőzésére.

https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/46613/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?