Merkel a migránsok csapdájába esett – semmibe veszik a törvényeket!

Otto von Bismarck

Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a jobbközép Keresztényszociális Unió elnöke szerint szinte lehetetlen kiutasítani a menedékkérőket Németországból.

Seehofer a Focus című német hetilapnak nyilatkozva úgy vélekedett, hogy a kiutasítás kérdésében illúzió van Németországban. 

Tömegek fellebbeznek a bíróságoknál ellene, sokaknak nincsenek hivatalos dokumentumaik, így nem veszik vissza őket a származási országok, másokat pedig egészségügyi okokból nem lehet hazaküldeni. Végül vannak olyanok is, akik már gyökeret eresztettek az országban, és szereztek maguknak egy "védőangyalt", aki közbenjár a maradásuk érdekében

- sorolta a politikus. Hozzátette, a jövőben a külső határokon kellene dönteni arról, ki léphet be az Európai Unió területére.

"Ez sokkal keresztényibb és emberibb eljárás lenne, mint körbeutaztatni őket Európában, majd a végén azt mondani, hogy nem maradhatnak"

- fogalmazott a CSU elnöke.

A szövetségi belügyminisztérium adatai szerint a tavalyi év azonos időszakához képest idén az első hat hónapban csökkent a kiutasítások száma. 2016. első félévében 13 743 embert küldtek vissza a származási országába, míg idén már csak 12 545-öt.

Ugyanakkor január és május között nőtt azok száma, akiknek el kellene hagyniuk Németországot: tavaly év végén 207 ezer kiutasított volt, május végén pedig már 222 ezer.

https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/41221/pics/lead_800x600.jpg
almafröccs,angela merkel,horst seehofer,migránsok,muzulmán beözönlés,németország
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?