A németek elkezdtek félni…

Otto von Bismarck

A gyilkos késelő merénylő egy 26 éves palesztin elutasított menedékkérő volt, aki két nappal a támadás előtt határozta el, hogy áttér a dzsihadista - iszlám terrorista - "életformára", majd abban reménykedett, hogy a támadás után "mártírként" fejezheti be életét.

Négyszáz olyan korábbi ügyet vizsgál meg újra a hamburgi rendőrség, amelyeknél muszlimok radikalizálódására utaló jelek vannak - írta a Hamburger Abendblatt című lap.

A hatóságok a 2016. január 1. utáni bejelentéseket és eseteket nézik át újra, az ellenőrzésbe pedig bevonnak pszichológusokat és iszlámszakértőket is.

Hamburg belügyi szenátora az újságnak azt mondta, ezzel is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a minél korábban felismerjék a veszélyt és csökkentsék a kockázatot.

Egy hamburgi szupermarketben július végén történt késes támadás, amelyben egy ember meghalt és heten megsebesültek. A 26 éves palesztin elkövető elutasított menedékkérő volt, aki két nappal a támadás előtt határozta el, hogy áttér a dzsihadista - iszlám terrorista - "életformára", majd abban reménykedett, hogy a támadás után "mártírként" fejezheti be életét.

A hamburgi gyilkos merénylő az elfogása utáni pillanatokban

https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/41157/pics/lead_800x600.jpg
migránsbűnözés,migránsok,muzulmán beözönlés,németország,terrorizmus
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?