Blogolj!

Merkel és Renzi felelős a 12 áldozatért! Íme, a berlini gyilkos ámokfutásának listája!

Otto von Bismarck

Totális csőd az európai menekültügyi rendszer. A berlini gyilkos ámokfutó előbb hazájában, Tunéziában volt bűnöző, majd évekig Európát dúlta. Megtehette Olaszország és Németország töketlenkedései miatt.

Ez a lista tökéletesen bizonyítja Merkel rendszerének és menekültügyi ideológiájának tökéletes bukását és rémséges következményeit!

Anis Amri:

>Tunéziában bűnöző volt, mire 19 évesen Olaszországba „menekült”, már büntetett előéletű volt

> Olaszországban fölgyújtotta a menekülttábort és rátámadt a rendőrökre

> Az olaszok börtönre ítélték, majd kiutasították, de mivel Tunézia nem kért belőle, maradhatott Olaszországban

> Németországba szökött, ahol – valószínűleg álnéven – ismét menekültstátuszt kért.

> A német hatóságok fél év után figyeltek csak föl rá, erőszakos bűncselekmény elkövetésére hajlamos, közveszélyes személyek közé, illetve a radikális iszlamista szubkultúra tagjai közé sorolták.

> Vizsgálatot indítottak ellene súlyos, állam elleni bűncselekmények gyanújával, de szabadlábon maradt.

> Menekültkérelmét megtagadták, de ennek ellenére nem utasították ki az országból és főleg nem gondoskodtak arról, hogy eltakarítsák Németországból.

> „Hálából” legyilkolt 12 embert a berlini karácsonyi vásáron, és ki tudja még hány erőszakos bűncselekmény szárad a lelkén.

Ez a lista tökéletesen bizonyítja Merkel rendszerének és menekültügyi ideológiájának tökéletes bukását és rémséges következményeit!

A berlini merénylet elkövetésével gyanúsított tunéziai fiatalember 2011-ben érkezett migránsként Olaszországba, többedmagával felgyújtotta a lampedusai menekülttábort és négy évet töltött olasz börtönökben, de az olasz hatóságok mégsem tudták őt kiutasítani az országból - jelentették kedden az olasz hírügynökségek.

A 24 éves Anis Amri öt évvel ezelőtt az egyik migránsokkal teli hajón érkezett a dél-olaszországi partokhoz. Akkor még fiatalkorú volt, de már büntetett előéletű a hazájában, Tunéziában elkövetett bűncselekmények miatt. 

Lampedusa szigetének menekülttáborába került, ahol 2011 szeptemberében részt vett a táborban kitört zavargásokban. A lázongást tunéziaiak csoportja robbantotta ki. Felgyújtották a tábort és összecsaptak a beavatkozó olasz rendőrökkel.

Anis Amrit letartóztatták és négy év börtönre ítélték. Először a szicíliai Catania, majd Palermo börtönébe, az Ucciardonéba került. Az Ansa olasz hírügynökség értesülései szerint a férfi az olasz börtönökben veszélyes és erőszakos magatartást tanúsított. 

Hat hónappal büntetése végleges letöltése előtt, 2015-ben szabadult, zsebében az olasz hatóságok kiutasítási határozatával. A szintén szicíliai Caltanisetta táborába került, ahol a kiutasításra ítélt migránsokat gyűjtik össze, Tunézia azonban nemet mondott a férfi visszafogadására. 

2015-ben az olasz hatóságok Anis Amri nyomát veszítették, aki Németországba ment tovább, ahol menedékkérőként jelentkezett.

Anis Amri a hivatalos adatok szerint tavaly nyáron érkezett Németországba menedékkérőként.

A biztonsági szervek az év elején figyeltek fel a több személyazonosságot használó férfira, a súlyos, erőszakos bűncselekmény elkövetésére hajlamos, közveszélyes személyek közé, illetve a radikális iszlamista szubkultúra tagjai közé sorolták.

A tartományi és szövetségi hatóságok közös terrorelhárító központja (GTAZ) is foglalkozott vele, legutóbb novemberben, és a szövetségi legfőbb ügyészség eljárást indított ellene súlyos, állam elleni bűncselekmény előkészítésének gyanújával.

Menedékjogi kérelmét júniusban elutasították, és azért nem tudták hazatoloncolni, mert nem voltak papírjai, a tunéziai hatóságok pedig sokáig vitatták, hogy az észak-afrikai ország állampolgára, és nem akarták pótolni az iratokat. Új útlevele már csak a berlini merénylet után, szerdán érkezett meg a német hatóságokhoz.

Hétfő este Berlin nyugati részének központjában, az egyik leghíresebb karácsonyi piacon egy kamion belegázolt a tömegbe, tizenketten meghaltak, csaknem félszázan megsebesültek. A halálos áldozatokról egyelőre annyit tudni, hogy hatan német állampolgárok. A sebesültek közül tizenketten továbbra is súlyos állapotban vannak.

A terrorcselekmény elkövetésével Anis Amrit vádolják a német hatóságok…

https://almafroccs.blogstar.hu/./pages/almafroccs/contents/blog/32690/pics/lead_800x600.jpg
almafröccs,angela merkel,berlini merénylet,bevándorlók,menekültek,németország,terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?