Otto von Bismarck
2017.06.08.

Csaknem fél évvel a Berlinben egy karácsonyi vásáron elkövetett iszlamista terrortámadás után számos sebesült még mindig orvosi kezelésre szorul - írták a német hírportálok az áldozatok hozzátartozóit és a sebesülteket képviselő kormánymegbízott tájékoztatása alapján.

Otto von Bismarck
2017.01.13.

A berlini merénylet fordulópontot jelenthet Németországban. Bár Merkel pártja még mindig magabiztosan vezet a közvéleménykutatások szerint, de a lakosság többsége – most először – elégedetlen a terror elleni védekezéssel.

A németeknek fogytán a türelmük, és Angela Merkel a tűzzel játszik a következő hónapokban, ha továbbra is kitart a beözönlést támogató politikája mellett

Otto von Bismarck
2017.01.03.

Szokatlan keménységű beszéd egy német kormánytagtól: „arra van szükség, hogy a saját országunkban rend legyen!”

Anis Amri, a berlini karácsonyi vásáron történt támadás elkövetője éppen a felelősségi körök széttagoltsága miatt csúszhatott ki a német hatóságok kezéből, jóllehet korábban megfigyelés alatt állt, és a potenciálisan veszélyes kategóriába sorolták

Szigorításra készülnek, de a menekültek beözönlését nem akarják gátolni. Közben kiderült: legalább 200 potenciális gyilkos terrorista szabadlábon kószál Németországban…

Érkezik egy újabb terrorista?

Otto von Bismarck
2016.12.31.

Németország egy éve a terrorban. Angela Merkelnek nem hogy nem álla bukásra, még kihívója sem igen akad. A menekültpolitikáját olyan óvatosan alakítja át, hogy ne tűnjön föl a választóknak. A német média a kommunista és náci időket is megszégyenítően szolgálja ki a migránsbeözönlést még mindig támogató kormányt.  

Angela Merkel. Marad?

Otto von Bismarck
2016.12.30.

A németek többségének tényleg elment a józan esze?

Szinte hihetelten! A németek többsége szerint nincs összefüggés a terror és a merényletek között...

Otto von Bismarck
2016.12.29.

Sajnos megszokottá válnak a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények. Ám, míg korábban elsősorban a szexuális bántalmazás, valamint a rablás és lopás volt a jellemző, az év végére már a véres, halálos áldozatokat is követelő, tomboló erőszak vált mindennapossá.

Egyre brutálisabbak, egyre több a halálos áldozat

Otto von Bismarck
2016.12.22.

Totális csőd az európai menekültügyi rendszer. A berlini gyilkos ámokfutó előbb hazájában, Tunéziában volt bűnöző, majd évekig Európát dúlta. Megtehette Olaszország és Németország töketlenkedései miatt.

Ez a lista tökéletesen bizonyítja Merkel rendszerének és menekültügyi ideológiájának tökéletes bukását és rémséges következményeit!

Otto von Bismarck
2016.12.21.

Bármikor, bárhol lecsaphat a terror Németországban!

400-500 ezer migránsról semmit sem tudnak: ezzel a hatalmas rejtőzködő tömeggel egy elhárító szervezet nem tud mit kezdeni

Otto von Bismarck
2016.12.20.

Meg kell állapítanunk, hogy hadiállapotban vagyunk...

Át kell gondolni és meg kell változtatni… - ezt követelik.

12